Noticies‎ > ‎

Conferències Unió Girona Maristes Vedruna

8 de maig 2012, 23:15 publicada per Vedruna Girona   [ actualitzat el 11 de maig 2012, 5:37 ]
Ens plau convidar-vos al II Cicle de Conferències Unió Girona Maristes Vedruna.
Cada any intentem convidar un conferienciant o tertulià reconegut que ens aporti una visió de l'esport enriquidora.
Des de la Unió sempre hem defensat l'esport com un espai educatiu però moltes vegades els infantils, els nois i perquè no dir-ho alguns pares o mares projecten algunes il.lusions en els fills derivades dels mites de l'elit esportiu.

Però com és un mite de l'esport, els seus objectius reals, les sevs frustacions, amistats? i després de la carrera esportiva?

Pensem que conèixer la realitat d'aquells que el mitjans de comunicació mitifiquen i que els nostres fills/es en guarden una enganxina pot ajudar-nos a entendre el valor de l'esport com una espai educatiu per als nostres infants i sobretot pensar que el seu futur hauria de ser, en primer lloc, l'educació en totes les dimensions de l'individu.

Per descobrir aquest món "esportiu" podrem comptar amb la col.laboració del reconegut tertulià i exrepresentats de jugadors el Sr Josep M. Minguella. Una persona propera i planera en les seves explicaions que de ben segur ens farà viure l'entron de l'esport des d'una altra perspectiva. 
I a més ens agradria fer-la més propera l'exposició, per la qual cosa l'hem plantejat com una tertúlia entre un periodista i el sr Minguella. Una tertúlia oberta al públic on us hi esperem i desitgem la vostra participació.
Us adjuntem la informació pertinent (cal inscripció).

Tertúlia - Conferència: Esport d'Elit;  mites i realitat
Dilluns 14 de maig
Lloc: Sala D'actes Escola Vedruna Girona
Hora: 20h00

US HI ESPEREM!
Ċ
Vedruna Girona,
8 de maig 2012, 23:15