Vedruna Bikers‎ > ‎

Vedruna Runners

T'AGRADA CÓRRER? ENTRENAMENT ALTERNATIU, ASSESSORAMENT, CURSES...                                            

QUÈ ÉS EL VEDRUNA Runners

Una secció del Centre esportiu Vedruna en la qual s’apleguen pares, mares, amics que els agradi anar anar a córrer de manera més o menys habitual!            

 QUE PRETÉN?

·       Ser un punt de trobada de corredors/es.

· Proporcionar entrenaments específics icomplementaris a l’entrenament de cursa habitual del corredor/a

·    Assessorar per a la preparció individual segons els objectius de cada corredor/a

·         Promocionar i incentivar la participació en curses, marxes populars o altres.

COM? Ser membre del Vedruna Runners et permet assitir a dos entrenaments específics al mes. Aquí et podràs trobar amb d’altra gent amb la mateixa afició i podràs completar la teva forma física per a la cursa, sigui fons, mig fons, muntanya... Tindràs exercicis específics per a millorar la tècnica de carrera, la força muscular específica per a la cursa, un treball de prevenció de lesions, estiraments... Una sessió d’entrenament Vedruna Runners estarà integrada per diferents blocs:

1. Estiraments – Escalfament i cursa         25 min         2. Treball de tècnica de carrera                  15 min      3. Treball de força tren inferior                    15 min      4. Estiraments Actius                                 5 min.      5. Consultes i Assessorament particular                    6. Promoció de curses       

ESPAI D’ENTRENAMENT: EL CENTRE ESPORTIU VEDRUNA és un espai perfecte enmig de la natura, amb pavelló quan fa fred o plou, i excel·lents instal·lacions.

DIES, HORARIS: De 8h30 a 9h45, cada primer i tercer dimecres de cada mes. 

INSCRIPCIÓ, CONDICIONS, PROMOCIÓ I PREUAquesta activitat es desenvoluparà si hi ha un mínim de 15 inscrits. La inscripció es farà arribar als interessats i el cost de l’activitat és de 10 euros al mes. 

PREPARADOR FÍSIC: Carles Santodomingo i Clopés;  llicenciat en Educació Física, màster en direcció tècnica esportiva, membre del Departament d’Esports de l’Escola Vedruna Girona


Xray Man Running by AlienCat - Foto de Stock